Духовність - основа людського життя

Почаїв – невеличке містечко на півдні історичної Волині (сучасна Тернопільська область), яке найбільш знане з того, що саме тут є один з найвідоміших в Україні монастирів. Назва йому – Почаївська лавра… Вже багато століть прямують сюди паломники з різних частин світу, а церковні дзвони скликають на молитву вірних.

Джерело Праведної Анни - це одна з найдавніших святинь православ'я, до якої не одне століття поспішають паломники з надією зануритися в його благодатних водах, черпаючи в них сили і здоров'я, як душевне, так і тілесне.

20 травня 2017 року колектив Чернівецького професійного ліцею залізничного транспорту здійснив екскурсію до Почаївської лаври та джерела святої Анни, яку організував профком ліцею.

Під час екскурсії монастирем дізналися про історію закладення лаври і її храмів, почули чудесні історії зцілення, які тут відбулися, оглянули інтер’єри монастирських церков, де є багато цінних ікон та розписів.

Далі відбувся переїзд до джерела святої Анни у с. Онишківці, де мали змогу зануритися у цілющому джерелі. Головною особливістю озера є температура води, яка в будь-який час року, що в літню спеку, що в люті морози дорівнює +6 градусів. За переказами, купання в ньому допомагає від багатьох недуг, а також від безпліддя.

Поїздка до Почаївської Лаври та джерела святої Анни – це чудова можливість наповнити своє життя світлом, що йде від цих благодатних місць, вклонитись чудодійним святиням, воздати славу Господу, вмитися святою водою, або викупатись в ній, взяти з собою свячену воду для близьких і родичів, зцілитися і змінити своє життя. Додому усі приїхали стомлені фізично але у хорошому, духовно-піднесеному настрої.

Кiлькiсть переглядiв: 407

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.