Роки пролетіли.... Пора до самостійного життя

30 червня 2017 року відбулося традиційне свято останнього дзвоника та вручення дипломів! Веселе і водночас сумне свято зібрало велику кількість учнів, викладачів, батьків та гостей.

Роки напруженого навчання, захист дипломних робіт і практично переважна більшість з випускників розпочинає свою трудову біографію, частина продовжить навчання у вишах, дехто з хлопців піде служити до армії.

Розпочалася лінійка з привітального слова директора ліцею Василя Ілліча Сідор та представлення гостей, серед яких: Валентина Іванівна Герчук – методист Навчально-методичного центру ПТО у Чернівецькій області, Іван Іванович Гнатюк – майстер з ремонту і підготовки вагонів в рейс вагонного депо Чернівці, Василь Дмитрович Ревуцький – заступник начальника локомотивного депо Чернівці з експлуатації, Володимир Олександрович Рурак – голова профспілкової організації локомотивного депо Чернівці.

Усі присутні привітали випускників і яким би чином не склалося їхнє подальше життя побажали їм доброї путі, постійно працювати над підвищенням своєї професійної майстерності і завжди пам’ятати поради старших колег та навчальний заклад.

Крім привітання випускників Валентина Іванівна Герчук привітала і колектив ліцею та вручила грамоти: за І місце у конкурсі-огляді «За здоровий спосіб життя» та за участь у конкурсі з охорони праці.

На завершення вручення окремі учні отримали грамоти за успіхи у навчанні та активну громадянську позицію, а батьки учнів – подяки за гарне виховання дітей.

Вітаємо наших випускників! Бажаємо нових можливостей та перспектив, впевненості у своїх силах, творчих звершень, мудрих рішень і дій!

Кiлькiсть переглядiв: 435

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.