Відбулися загальноліцейні батьківські збори

Успіх будь-якого навчального закладу криється саме у співпраці педагогів з батьками, які є головними вихователями своїх дітей. Тому 27 вересня 2017 року у ліцеї відбулися загальноліцейні батьківські збори. На зборах підбили підсумки зробленого за 2016-2017 н.р. і намітили план подальшої спільної роботи щодо навчання і виховання учнів.

Розпочав збори директор ліцею Василь Ілліч Сідор, який у своєму виступі ознайомив батьків з актуальними питаннями організації навчально-виховного процесу в ліцеї, наголосив на важливих питаннях виховання і соціального захисту учнів.

Так як тематика цьогорічних батьківських зборів – «Правова освіта та превентивне виховання», то на збори були запрошені гості, а саме: Сергій Григорович Мінтенко – директор Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який розповів батькам про те, як і де можна отримати безоплатну правову допомогу та, не сплачуючи з власної кишені, фахову консультацію юриста та Микола Григорович Любківський – майор поліції, начальник служби ювеніальної превенції Шевченківського ВП ГУНП у Чернівецькій області, який закликав більше спілкуватись з дітьми, цікавитись їхніми сторінками у соціальних мережах і розповідати їм, що правопорушення завжди мають наслідки.

По завершенню загальних зборів всі присутні батьки відвідали групові збори на яких мали змогу поспілкуватися з майстрами виробничого навчання та класними керівниками своїх дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 577

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.