Участь у Міжнародній науково-методичній конференції

30-31 жовтня 2017 року у м. Київ за підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина відбулася Міжнародна науково-методична конференція на тему: «Нові концепції викладання у світлі інноваційних досягнень європейської дидактики вищої школи».

У даній конференції прийняли участь педпрацівники Чернівецького професійного ліцею залізничного транспорту, а саме:Філіпчук Д.А., Новицька В.С., Швєцова О.В., Філіпчук Р.Д., Шморгун В.М.

Робота відбулася за наступними напрямками:

1. Тенденції освітньої теорії та практики вищої школи.

2. Психолого-педагогічні аспекти формування іншомовної компетентності студентів.

3. Організаційні та методичні аспекти навчання: застосування інформаційних технологій, новітні дидактичні підходи та досвід їх упровадження.

4. Розвиток професійних та особистісних навичок майбутніх викладачів. і була проведена за такими напрямками:

Конференція, у якій брали участь 141 учасник, почала свою роботув актовій залі НПУ імені М.П. Драгоманова. Після відкриття конференції Президентом ГО “Європейська освіта і наука в Україні”, проф. д. філол. н. Світланою Іваненко присутні прослухали надзвичайно цікаві доповіді на пленарному засіданні. В програмі конференції були також виступи та майстер-класи від провідних фахівців НПУ ім. М.П. Драгоманова, Саксонського центру дидактики вищої школи, Лейпцігського університету, мережі SARGOIInternationalCommunity та Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту.

Під час конференції розглядалися важливі питання дидактичної роботи, використання хмарних сервісів у дистанційних курсах, методико-дидактичний підхід до викладання німецької мови з застосуванням інформаційних технологій. Викладачі НПУ імені М.П. Драгоманова презентували платформу Moodle, розповіли про її можливості та сфери застосування для осучаснення системи української освіти.

За результатами конференції учасники отримали сертифікати та збірники напрацювань з тезами, які стосувалися напрямків проведення конференції.

Кiлькiсть переглядiв: 803

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.