Вітаємо представників ліцею з участю у Всеукраїнському конкурсі WorldSkills

WorldSkills International - це міжнародний некомерційний рух, метою якого є підвищення престижу робітничих професій і розвиток професійної освіти шляхом гармонізації кращих практик і професійних стандартів у всьому світі шляхом проведення конкурсів професійної майстерності, як у кожній окремій країні, так і в усьому світі в цілому.

Конкурс WorldSkills - це своєрідні олімпійські ігри для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, молодих кваліфікованих робітників і фахівців у віці від 18 до 22 років, що проводяться кожні два роки у міжнародному форматі за 6 секторами світової економіки.

Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE» - важливий засіб розвитку державно - громадського партнерства в системі освіти, сприятиме зростанню престижності робітничих професій.

У 2017 році конкурс проводився з 30 по 2 грудня у м. Києві. У складі команди від Чернівецької області взяли участь представники від Чернівецького професійного ліцею залізничного транспорту: Дмитро Анатолійович Філіпчук – заступник директора з навчально-виробничої роботи та учні ліцею, які взяли участь у конкурсі за такими професійними компетенціями:

- сантехніка та опалення – Олексій Шпак (учень групи 40 МХУ);

- зварювальні роботи – Ілля Прокопець (учень групи 19 КЕ).

У напруженій, але справедливій боротьбі учень нашого навчального закладу Олексій Шпак зайняв ІІІ місце у номінації «Сантехніка та опалення» та показав на належному професійному рівні набуті в стінах навчального закладу знання, уміння та навички, а Ілля Прокопець отримав диплом учасника конкурсу.

Вітаємо всіх учасників та переможців конкурсу бажаємо подальших перемог і вміння розвивати в собі прагнення бути найкращими майстрами в своїй майбутній справі, адже, щоб стати успішною людиною, необхідно бути професіоналом у своїй справі, кращим в обраній професії!

/Files/images/IMG-12a6e71ea150aee817747f62d411b1f9-V.jpg/Files/images/IMG-ad5a73ef7148c2934c0d5b463e300208-V.jpg/Files/images/IMG-89a95881e86319d15c13cf0c5eb96464-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 761

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.