Відкритий урок з фізичного виховання

В рамках засідання Обласного методичного об’єднання керівників та викладачів фізичного виховання закладів професійно-технічної освіти Чернівецької області 14 лютого 2018 року у Чернівецькому професійному ліцеї залізничного транспорту відбувся відкритий урок з фізичнго квиховання. Тема уроку: Гімнастика.

Урок проводив викладач фізичного виховання Юрій Мирославович Богайчук з учнями ІІІ курсу групи 69 ПМ. Відкритий урок відвідали члени методичного об’єднання, адміністрація та педагоги ліцею.

Метою проведення уроку було: зміцнення здоров’я та сприяння правильному всебічному розвитку учнів; набуття та удосконалення необхідних теоретичних і методичних знань в області гімнастики; активний відпочинок від навчальної, розумової діяльності.

Після проведення розминки учні об’єдналися у чотири підгрупи і працювали на відповідних станціях, де виконували різні вправи:

- 1 станція – елементи акробатики;

- 2 станція – вправи на паралельних брусах;

- 3 станція – вправи на перекладині;

- 4 станція – опорний стрибок.

Виконання всіх елементів уроку проводилося під музичний супровід та за допомогою аудіоапаратури.

Всі присутні на відкритому уроці оцінили організацію та проведення на високому рівні і побажали Юрію Мирославовичу ще більших успіхів у подальшій роботі.

/Files/images/IMG_20180214_103551148.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 554

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.