Повернутися до звичайного режиму

Відкритий урок з предмету "Охорона праці"

23 березня 2018 р. у Чернівецькому професійному ліцеї залізничного транспорту відбувся відкритий урок з предмету «Охорона праці» у групі 19 ЧПК (навчаються за професією «Черговий стрілочного поста; провідник пасажирського вагона;касир квитковий») на тему: «Пожежна безпека». Урок провела викладач Людмила Іванівна Білозерова.

Урок проведено у формі командної гри, учнів було об’єднано у 4 команди.

Учні групи 19 ЧПК на уроці змогли узагальнити та систематизувати знання про причини виникнення пожеж, заходи пожежної безпеки, правильної поведінки в разі пожежі.

Викладачем на уроці були використані інтерактивні форми та методи навчання. За допомогою мультимедійної презентації можна було систематизувати об’ємну кількість інформації з теми, вдало підібраний відеоматеріал зміг доступно і наочно показати правила користування вогнегасниками, нагадати про їх види, а за допомогою тестових завдань викладач змогла підсумувати знання учнів і об’єктивно оцінити їх.

Знання з теми «Пожежна безпека» є надзвичайно актуальними у сучасному світі, тому потрібно ретельно вивчати предмет, щоб знати як правильно поводитись під час пожежі, яких правил з техніки безпеки потрібно дотримуватись, щоб уникнути пожеж.

Кiлькiсть переглядiв: 940

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.