Інтелектуальна гра "Ерудит"

З метою закріпити і поглибити знання учнів із інформатики та спеціальних дисциплін, розвивати логічне мислення і пам’ять, ерудованість, світогляд 8 квітня 2019 р. у Чернівецькому професійному ліцеї залізничного транспорту між учнями груп 72 ПМ та 75 ПМ, які навчаються за професією «помічник машиніста тепловоза; слюсар з ремонту рухомого складу», відбулася гра «Ерудит». Учні команд із захопленням відповідали на запропоновані питання, а глядачі вболівали за хлопців. У грі взяли участь 7 учасників, які протягом 6 раундів змагалися за звання найсильнішого, найспритнішого гравця відповідаючи по черзі на запитання ведучих. Організували та провели інтелектуальну гру викладач спецдисциплін Олександр Степанович Гакман та викладач інформатики Валентина Сильвестрівна Новицька.

Особливістю гри є видалення одного з учасників в кінці кожного ігрового раунду,яке відбувається за результатами гри в раунді та рішенням журі. Усі учасники отримали невеличкі заохочувальні призи, а фіналісти розділили між собою призовий фонд у 500 грн. Не залишилися поза увагою і активні вболівальники, які приймали участь у конкурсах для глядачів.

За підсумками гри у фінал вийшли: Леонід Савка (група 72 ПМ), Юрій Паскар (група 75 ПМ) та Роман Українець (група 72 ПМ), який і став переможцем гри.

Даний вид позанавчальної роботи дає можливість перевірити знання учнів, їх мислення, логіку, визначити переможця і з користю провести дозвілля.
Вітаємо усіх учасників та бажаємо подальших перемог!

/Files/images/IMG_20190408_134023982.jpg/Files/images/IMG_20190408_144407099.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 588

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.